Възобновиха полетите от Русия до Турция


Руските и турските авиокомпании възстановяват полетите от руските градове до турските курорти от 10 август. Редовните и чартърните полети от летищата Ростов на Дон, Москва и Санкт Петербург се възобновяват. Заслужава да се отбележи, че само Анталия планира да приеме повече от седемдесет полета днес.

Самолетите на 11 въздушни превозвачи ще излетят от руската столица до Анталия. Сред тях са «Уральские авиалинии», «Россия», «Аэрофлот», Azur Air , S7, «Северный ветер» и други. Авиокомпаниите започнаха да извършват полети и до Даламан и Бодрум.

 

От Ростов на Дон полети до турските курорти са планирани от «Уральские авиалинии», iFly, Red Wings и «Северный ветер». Същите превозвачи плюс компанията „Русия“ ще летят от Ленинград (дн. Санкт Петербург) към Турция.

 

Турските авиокомпании също възстановяват своя въздушен трафик. Turkish Airlines, Pegasus и Corendon ще доставят руснаци от руските градове до турските курорти.

Изглежда, че възобновяването на полетите е положителна новина. Но тя предизвика смесени чувства в туристическите агенции. И накрая, туроператорите имат възможност да предложат на клиентите си продукт, който има голямо търсене. Но, заедно с увеличения обем на работа, нарастват и рисковете от рекламации.

 

Агенциите са принудени да проверяват готовността на всеки хотел. В крайна сметка по-рано се съобщаваше, че повечето от тризвездните хотели няма да отворят тази година. Причината за това е недостигът на резервации и изискването за сертификат за „здравословен туризъм“.

Хотелите, предлагани като алтернативи днес, често не отговарят на очакванията на туристите. Трябва да се отбележи, че форматът на услугата е претърпял някои промени в самите хотели. Например, работата на системата „ол инклузив”, позната на туристите, е коригирана.

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s