Ресторант в Испания намери интересен начин да избегне контакт с клиенти


Разположен на североизточния средиземноморски бряг в Испания, ресторантът използва иновативен подход за обслужване на своите клиенти.

Прилагайки собствено онлайн приложение, клиентите избягват личния контакт с персонала. Това е опит за минимизиране на риска от коронавирусна инфекция.

Клиентите на Funky Pizza в Парафружел на Коста Брава, популярна туристическа дестинация, могат да разглеждат менюто, да поръчват и плащат чрез приложението Funky Pay на своите смартфони. Това приложение е специално разработено и интегрирано в сегашната система за поръчки на испанския ресторант. Сервитьорът носи поръчката на масата.

„С тази система се опитахме да поддържаме физическо дистанция от нашите клиенти, което хората търсят по време на COVID-19“, казва собственикът на ресторанта Карлос Маник пред местните медии.

Ресторантът трябваше да се адаптира към правилата за социално дистанциране. При влизане на клиентите се напомня да поддържат социално разстояние и да носят маски, докато се движат из сградата.

По време на хранене маските се свалят.

Приложението е много удобно за потребителите. Можете лесно да проследявате поръчките си и да гледате кога дадено ястие е готово. Цялата информация се показва на дисплея.

Единственият недостатък на подобно взаимодействие с клиенти е отсъствието на човек, който може да ви посъветва за определено ястие. Доста често се налага гостите на ресторанта да питат сервитьорите точно как се приготвя ястието.

 

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s