Бежанците изведнъж спряха да харесват „мръсната и болна“ Европа


Животът става все по-забавен. Мигрантите и бежанците вече не обичат „мръсната“ Европа, която внезапно се разболя от ужасния коронавирус. Освен това целият криминален бизнес (проституция, наркотици) се срина. В крайна сметка, полиция патрулира на всеки ъгъл, клиентите са в карантина и парите им намаляват. И ето че пристрастените се затрудняват! С една дума, мигрантите изведнъж станаха патриоти и взеха решение: да се върнат в любимата си родина.

В паника е цялата сомалийска диаспора в Швеция, която смята тази свободна страна за сборище на идиоти, решили да плюят вируса един на друг в лицата си. Но бягството от Швеция е трудно, границите сега са затворени.

Затова пък нелегалните жители на южните страни се превъзбудиха.

Група от 100 марокански нелегални имигранти, живеещи в Испания (между другото, професионални наркодилъри) платиха луди пари за лодки на контрабандистите – 60 000 марокански дирхама (около 5 500 евро), за да бъдат върнати в благословеното кралство Мароко. (Иншаллах!)

Но Аллах, очевидно, не искаше да отправи тази милост на недостойните и в морето се издигнаха огромни вълни и попречиха на лодките да акостират на брега. А някои от бившите патриоти дори се озоваха във водата, почти се удавиха и замалко да бъдат призовани в небесата.

И точно тук те бяха спасени от местните контрабандисти, разбира се, не безкористно. За 300 000 дирхама (27 000 евро). Но, стигайки до брега, спасените проявиха безпрецедентна пъргавина – в края на краищата там мароканската полиция ги чакаше с цел да ги арестува и затвори под жестока карантина. Както и да разбере естеството на тяхното препитание. Всички мигранти се разбягаха из местните села и само една част от тях беше хваната. Един дори се беше скрил в огромна глинена фурна.

Е, Европа сега има шанс! Не само заради това, че Ердоган изтегли мигрантите, които щурмуваха гръцката граница (много от тях бяха заразени и те успешно предадоха вируса на населението на заможните турски пригранични градове, такива като Одрин).

А, междувременно, в Идлиб коронавирусът бушува, а той, според докладите на кюрдските съседи, е вкаран там от китайските уйгури-терористи. ИДИЛ строго предупреди своите бойци да не се опитват дори да влязат в заразената „грешна“ Европа. (Това заплашва здравето на мъчениците!)

И ако Европейският съюз поумнее по време на пандемията, той ще има шанса да спре потока на „нежеланите елементи“ на своята територия.

Подготви: Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s