3 спорта, които ще ви помогнат да отслабнете бързо


С повишаването на стандарта на живот в обществото има все повече затлъстели. Голямо разнообразие от хранителни продукти и нездравословно хранене се усещат.
Кой е най-ефективният спорт за отслабване?


Първо бих искал да вметна, че идеалният плод за отслабване е ябълката. Ябълките са пълни с витамини и други хранителни вещества. След хранене една ябълка не само ще помогне за навременното попълване на водоснабдяването на тялото, но и ще ускори процеса на отстраняване на токсините.

Що се отнася до спорта, три вида са най-ефективни за бърза загуба на тегло:  

Бягане
Можете да бягате навсякъде – на бягаща пътека във фитнес клуб, на спортно игрище, в парк или просто надолу по улицата. Независимо от мястото, трябва да се помни, че трябва да бягате най-малко 20 минути, защото само след 20 минути бягане тялото ще започне да гори мазнини, което пряко допринася за загубата на тегло.

Скачане на въже
Скачането на въже е много полезно при желанието да отслабнете. Всичко, което е необходимо, е равно място и въже за скачане. Минимално пространство и инвентар. Тук трябва да се отбележи, че процесът на изгаряне на мазнини започва още след 10 минути скачане на въже.  

Разходка с велосипед
Това е един от най-приятните и възнаграждаващи спортове. При каране на велосипед се активира работата на много важни органи и части на тялото: работят бедрата, краката, седалищните мускули. Тук трябва да обърнете внимание на скоростта на колоездене, за да изгорите мазнините, трябва да вървите бързо. Не знаете как да карате колело? Велоергометърът е идеален.

Упражнение на празен стомах
Не се препоръчва да спортувате на празен стомах. Особено препоръчваме да не се занимавате с интензивни спортове, като силови тренировки или кардио тренировки, тъй като намаляването на нивата на гликоген може лесно да предизвика хипогликемичен отговор, който може да се прояви като замаяност, импотентност, ненормален сърдечен ритъм и др.

Не яжте веднага след тренировка
Избягването на храна веднага след тренировка не само ще намали ефекта от тренировката, но и ще увреди мускулите ви. По време на спорт тялото губи много вода и електролити, като в същото време изразходва голямо количество гликоген. Необходимо е своевременно да се попълват хранителните вещества, така че мускулите да се възстановят след активна физическа активност. Пиенето на витаминен коктейл след тренировка е полезно.

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s