Booking.com предлага отстъпка за възстановяване на резервации


Booking.com съобщава, че клиентите могат да получат 15% отстъпка за възстановяване на резервации в места за настаняване, които трябваше да бъдат отменени поради карантина.

Популярният сайт реши да стартира кампания, наречена Rebook. Инициативата насърчава клиентите да резервират отново хотел, който е бил отменен поради пандемията. Веднага след като бяха въведени ограничения за пътуване, плановете на много туристи пропаднаха.

Гостите имат възможност да отседнат в избраното от тях преди това настаняване веднага щом туристическите пътувания са безопасни за здравето им.

Клиентите, които могат да участват в кампанията, ще получат еднократен промоционален код от сайта. Този промо код позволява да се резервира отново прекъснатия престой и туристите да получат 15% възстановяване на платената сума. Обърнете внимание също, че към сметката идват и бонуси, които могат да бъдат изразходвани за бъдещи туристически пътувания.

Съществуват обаче ограничения за размера на възнаграждението. Компанията е готова да плати на своите клиенти не повече от 100 евро. Повторната резервация трябва да бъде направена преди 31 декември на текущата година. Отпътуването от хотела трябва да бъде планирано за дати не по-късно от 30 април 2021 г.

Компанията твърди, че през следващите 6 месеца 66% от анкетираните туристи ще ползват отпуската си извън дома. 36% от туристите заявяват, че планират пътувания в чужбина.

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s