Остров Ибиса подарява ваканция за здравни работници


Организацията „Заедно за героите в здравеопазването“ е решила да предложи на здравните работници, които са понесли тежестта от битката с COVID-19, безплатна почивка на остров Ибиса през април, май или октомври 2021-ва година.

„Заедно ние движим промяната, като възнаграждаваме онези, които поставят нашата общност, семейство и приятели на първо място по време на пандемията от COVID-19“, посочват от сдружението. „Благодарим на онези, на които се доверихме с живота си, като им подаряваме домовете и хотелите си в Ибиса и в цяла Европа.“

За регистрация за безплатен престой на Ибиса, медицинските работници трябва да изпратят имейл, с който да уведомят за старта на процедурата. Те ще трябва да докажат местоработата си.

Повече от 60 имота в Ибиса вче са се включили в каузата и са готови да предложат безплатна почивка на здравните работници.

Във списъкът се открива петзвездния хотел Aguas de Ibiza и луксозното място за агротуризъм Atzaro. Медицинските работници биха могли да получат и престой във веригите OD Hoteles и Concept Hotel Group.

Организацията продължава да търси допълнителни места за настаняване на медицинските работници, а хотелиери или собственици на жилища могат да се регистрират, за да предложат безплатно настаняване.

На тази почивка здравните служители могат да доведат и семействата си.

За пътуване и храна средства трябва да бъдат отделени от самите почиващи.

Организаторите смятат, че програмата със сигурност ще се разшири и ще включи и други дестинации извън остров Ибиса

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s