Чужденците няма да могат да посетят Израел до първи август


Както нашият сайт беше информиран, израелското правителство реши да удължи забраната за влизане на чуждестранни граждани в страната по време на пандемията с коронавирус. Ограниченията, които изтекоха на 1 юли, бяха удължени до 1 август.
Забраната за преминаване на израелската граница до 1 август се прилага за чужденци, извършващи транзитни пътувания. Влизането в страната е разрешено само на чужденци със специално разрешение от Службата за население и имиграция, както и от израелското Министерство на здравеопазването.

Междувременно, според Министерството на туризма, животът в страната постепенно се връща към нормалното. Така миналия понеделник, след тримесечна почивка в Израел, железопътният трафик отново се възобнови.

Йерусалим се възражда и вече приема израелски туристи. Все повече хотели и културни обекти отварят вратите си, следвайки всички строги изисквания и препоръки на Министерството на здравеопазването.

Ако говорим за хотелския сектор, в средата на лятото в Йерусалим ще бъдат на разположение почти 4 хиляди стаи от всякакъв тип – от скромни стаи в хостели до апартаменти. Освен това планирането на масовите събития за тази година вече е започнало.

Обърнете внимание, че според официалната информация към днешна дата в страната са регистрирани 22 400 пациенти с коронавирус. В момента 6 084 души са заразени, 311 пациенти са починали, 16 хиляди са се възстановили.

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s