Билети за пътуване във времето се продават във Великобритания


Много учени са привлечени от пътуването във времето. Наскоро експерти от университета в Куинсланд доказаха, че е възможно да се премине в миналото без последствия за бъдещето. Компанията Klook е решила сега да се подготви за възможно пътуване.

Има много отворени въпроси за пътуването във времето и днес. Въпреки това учените, въпреки очевидните ограничения на начинанието, се съгласиха, че все още е възможно да бъдем в миналото и няма да възникнат проблеми. Преди това експертите се чудеха за „Парадокса на дядо“ Какво ще стане, ако убиеш дядо си в миналото? Логично е да си представим, че тогава няма да е възможно да се върнем в бъдещето, защото пътешественикът просто няма да се роди. Учените стигнаха до заключението, че няма да е възможно да се промени коренно нещо, тъй като Вселената просто няма да позволи това да се направи: дядо може да не е у дома и т.н. Оказва се, че пътуването е доста безопасно.

Компанията за пътувания и технологии Klook реши, че може да се справи с потенциални пътувания във времето, така че продаде първите си сто билета за £ 1. Клиентите просто трябва да изчакат машината да заработи.

Саймън Ланос, ръководител на маркетинга за ЕС и САЩ, каза, че движението на хора в миналото може да започне по всяко време. Организацията се гордее, че е световен лидер в туристическата индустрия. Klook е отворен за сътрудничество с всяка технологична компания. Много хора искат да избягат от 2020 г., в Klook искат да сбъднат тази мечта.

Служители на компанията проведоха собствено проучване и установиха, че 46% от жителите на Обединеното кралство искат да избягат от епидемията. За това 12% са готови да се откажат от интимния си живот за една година, всеки двадесети – от заплатата, а 4% – от семейството.

1/5 от всички, които желаят, са казали, че в миналото биха искали да променят напредъка си в кариерата, 1/10 биха променили приятелите си и обкръжението си като цяло, а 8% няма да се женят. Също така много жители биха искали да пътуват, за да започнат да учат чужд език.

Можем да кажем, че в Klook работят професионални маркетолози, защото не всяка компания може да привлече вниманието на хора от цял ​​свят. Как ще приключи PR кампанията ще стане известно много скоро.

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s