От 1 август Turkish Airlines възобновява полетите до Русия


След края на телефонния разговор между лидерите на Турция и Руската федерация, на официалния уебсайт на Turkish Airlines беше публикувано съобщение. То гласеше, че полетите до Русия ще се възобновят от 1 август.

С голяма степен на вероятност, третият опит на Турция да възобнови полетите до Москва може най-накрая да успее. Не напразно това беше обявено веднага след приключването на преговорите между Путин и Ердоган.

В официалния уебсайт на турския национален превозвач се казва: „След кратко отсъствие отново сме в небето. Резултат от нашата упорита работа ще бъдат полети с по-здрави и безопасни стандарти. “

Според представения план за полети от 1 до 5 август Turkish Airlines ще възобнови полетите до:
– Москва
– Санкт Петербург
– Ростов на Дон
– Сочи
– Краснодар
– Казан.

Turkish Airlines ще изпълнява 14 полета седмично до Москва, 5 полета до Санкт Петербург, 4 полета до Ростов на Дон и три полета до другите градове.

От 1 август Turkish Airlines ще възобнови полетите си и до други страни. По-специално до Ирак, Индия, Южна Африка, Саудитска Арабия и Дубай.

Националният превозвач на Турция започна да възобновява полетите от юни. До началото на следващия месец неговият график ще бъде попълнен с Рияд (Саудитска Арабия), Табриз и Багдад (Ирак), Абу Даби и Дубай (Арабски Емирства), Шираз (Иран), Ташкент (Узбекистан), Константин и Оран (Алжир), Бишкек (Киргизстан). На 1 август неговият график ще включва още и следните дестинации: Ербил и Сулеймания в Кувейт, Даман, Джида, Мумбай и Делхи в Индия и други градове по света.
Ако Турция получи разрешение от руските власти за възобновяване на полетите, тогава местните туристи ще имат възможност да използват тази маршрутна мрежа за връзки с голям брой държави.

Region-32

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s