Обществено обсъждане на проекта за Бюджет 2020 г. в Асеновград


Обществено обсъждане на проекта за Бюджет 2020 г. на община Асеновград ще се проведе през следващата седмица. Датата, за която е насрочено събитието, е 22.01.2020 г. (сряда) от 14:00 ч. в зала №601 (заседателната зала на Общинския съвет), разположена на 6-тия етаж в сградата на администрацията.

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев отправя покана към асеновградчани и жителите на населените места в общината да вземат участие в представянето на проекта. Целта на обсъждането е да се запознаят гражданите с това, как се предвижда да бъдат изразходвани публичните средства, което е знак за прозрачно управление. Община Асеновград кани всички заинтересовани граждани да присъстват, да изразят мнение, да отправят предложения, да задават въпроси.

„Категорични сме, че разработването и приемането на общинския бюджет е едно от най-важните решения и то трябва да се взема с активното участие на местната общност“, каза доктор Христо Грудев. Материалите по проекта за бюджета за 2020 г. ще бъдат изложени на табло в информационния център на общината и публикувани на официалния интернет сайт: http://www.asenovgrad.bg.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s