Обществено обсъждане за бъдещето на терена до Понеделник пазара в Пловдив


Обществено обсъждане на проект „Културно-исторически и обществен център Пловдив” ще се състои от 15.00 часа днес в заседателната зала на Общинския съвет в Пловдив. Проектът на „ЦЕНТРАЛ – ПЛОВДИВ” АД ще бъде представен пред изпълнителната власт и пловдивските граждани от проектантите „Стефан Добрев – архитектура и дизайн“ ЕООД.

Той касае ПУП-ПРЗ и РУП и обемно-устройствено проучване за УПИ |, кв. 71 по плана на |-ва градска част – юг – гр. Пловдив”.

Проектът предвижда промяна на отреждането на УПИ I – 2234, административна, обществена, стопанска дейност, с превеждане в съответствие с идентификатор по КК на гр. Пловдив в УПИ I-1704, обществено обслужващи дейности, жилищно “ строителство и археология за изграждане на обект: „Културно-исторически и обществен център Пловдив”.

Проектните материали са публикувани в сайта на Възложителя www.rosaimpex.com – секция „Новини“, проектните материали са на разположение за запознаване от заинтересованите страни в административните сгради на районните кметства в Пловдив.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s