Начало

Туристите скоро няма да пътуват до Холандия

Епидемичната ситуация в Холандия се стабилизира за известно време, но сега местните власти говорят за влошаване. Туризмът в тази държава засега трябва да живее по определени правила. Премиерът на Холандия заяви във вторник, че правителството на страната е принудено да въведе задължително носене на маски на обществени места.

Какво могат да научат възрастните от децата?

Децата са цветята на живота. Тяхната спонтанност е нежна.
Когато човек порасне, неговото мислене се променя. И това не винаги е добре. Възрастните имат какво да научат от децата. Разбира се, това твърдение може да изглежда смешно, но е вярно. Ако искате да сте сигурни, прочетете нататък.

За да бъде утрото хубаво – научете се да се събуждате лесно сутрин

Вероятно всеки от нас поне веднъж в живота си е искал да счупи рано сутрин будилника в стената. Може би единственото нещо, което ни предпазва от този импулс, е, че днес алармите са вградени направо в смартфона и разбиването на скъпата джаджа е най-малкото неразумно. Би било много по-разумно да се научите как да се събуждате бързо сутрин.

Успехът на „Игра на калмари“ – съвпадение или закономерност?

Докато в някои държави все още се решава въпросът дали си струва да се забранят сензационните южнокорейски сериали за гледане заради сцените на насилие, в други страни се изграждат увеселителни атракции, посветени на играта Squid, а услугата за стрийминг Netflix изчислява печалбите .

Министерството на туризма подкрепи инициативата климатолечението да залегне като форма на здравен туризъм в района на Странджа и Южното Черноморие

Министър Стела Балтова проведе работна онлайн среща с представители на инициативен комитет „Възраждане на климатолечението в Странджа“: сдружение „Рафаел – инфо, култура и туризъм“, сдружение „Зелена Странджа“, Туристическа камара „Приморско“.


 

 

Новинарски портал за начин на живот, пътувания и туризъм