Архив за етикет: ОП „Градини и паркове“: Пазете чисто коритото на река Марица

ОП „Градини и паркове“: Пазете чисто коритото на река Марица

Само за ден работници на ОП „Градини и паркове“ събраха близо 50 чувала битови отпадъци от коритото на река Марица под моста на бул. „Васил Априлов“. Има още